Elvis Presley lánya nem tud elszakadni gyermekeitől

Lisa Marie Presley 2008-ban adott életet ikerlányainak, Harpernek és Finley-nek. A kicsik lassan iskoláskorúak lesznek és az énekesnő máris azon aggódik, hogy el kell majd válnia tőlük.

A sztár és férje, Michael Lockwood úgy döntöttek a gyerekek születésekor, hogy elhagyják kaliforniai otthonukat és egy nyugodtabb környezetben neveleik fel a lányokat, ezért Angliába költöztek.

Habár a 3 éves ikrek már iskoláskorúnak számítanak Nagy-Britanniában, Lisa ragaszkodik ahhoz, hogy csak 5-6 évesen adja őket az intézménybe, ahogy az Államokban is szokás.

"Nem szívesen küldöm őket iskolába. Nem akarom őket olyan korán kilökdösni. Megdöbbent, amikor látom a korosztályt. Megértem, hogy a dolgozó szülőknek muszáj ezt tenniük, de én nem akarom ilyen gyorsan elveszíteni őket. Bele fogok őrülni, ha elkezdik az iskolát és nem fogom tudni, hogy mit csinálnak." - nyilatkozta Lisa a BBC rádiónak.

A 44 éves énekesnő arról is beszámolt, hogy a vidéki élet milyen sokban különbözik az amerikaitól: "Kaliforniában az emberek csak magukkal vannak elfoglalva. 17 évig éltem ugyanazon a környéken és nem hiszem, hogy találkoztam egy szomszéddal is. Amikor ide költöztem, leveleket kaptam, virágokat és az emberek utolértek, azt gondoltam, hogy ez hihetetlen. Ez egy olyan életminőség, amire szükségem volt és nagyon üdítőnek találtam."

Nézd meg az énekesnővel készült interjút!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!