Kristen Stewart kisbabákat akar Robert Pattinsontól!

A színésznő kezd félelmetes lenni. Nem elég hogy szakításuk ellenére volt pasija ruháit hordja, de most még azt is kijelentette, hogy Roberttől szeretne kisbabát. Szerintetek kezd megbolondulni?

Az utóbbi napokban rengeteg pletyka keringett Robert Pattinson és Kristen Stewart vélt vagy valós kapcsolatáról. Az egyik lap azt írja, hogy ismét együtt vannak, míg a másik a teljes ellentétjét. Mintha ez a sok kavarodás nem lenne elég, a színésznő egy Vogue interjúban kijelentette, hogy mennyire szereti barátját, és hogy családot akar vele alapítani.

Tudni kell, hogy ezt az interjút még azelőtt készítették, hogy kiderült volna, Kristen félrelépése. A színésznő a következőket mondta: „Istenem, annyira szeretem a barátomat. Azt kívánom, bárcsak itt lenne. Gyerekeket szeretnék vele.”

Kristen Stewart ritkán beszélt ennyire nyíltan érzelmeiről, ami az interjút készítő újságíró, annak tud be, hogy a színésznőnek óriási lelkiismeret furdalása volt, és ez látszott is rajta. Kíváncsiak vagyunk, hogy mit hoz a jövő! Sose lehet tudni! Az is lehet, hogy valóban Roberttel fog egyszer családot alapítani, de azért inkább maradjunk realisztikusak, hiszen erre kevés az esély.

Nézd meg, hogy Kristen mit mondott egy sajtótájékoztatón a gyerekvállalósról!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!