Elvis Presley nagy nőcsábász volt, de ez a gyönyörű színésznő többször kikosarazta

A Király évekig próbálkozott, de nem sikerült meghódítania. Ő lehet az egyetlen nő, akinek sikerült ellenállnia a világ legnagyobb szívtiprójának.

Mindig rajongtak érte a nők, egyet kivéve

Nem csoda, hogy a nők bolondultak Elvis Presley-ért: jóképű volt, lehengerlő stílussal rendelkezett és nem mellesleg nagyon tehetséges is volt. A mai napig a világ egyik leghíresebb énekeseként tartják számon, aki a Rock 'n' Roll királya címet is kiérdemelte. Nagy szoknyapecér hírében állt, állítólag olyan hírességek fordultak meg az ágyában, mint Nancy Sinatra, Natalie Wood, Raquel Welch, Ursula Andress, Candice Bergen, Barbara Stanwyck és Sophia Loren. Bár későbbi feleségével már 1959 óta együtt volt, ez sem gátolta meg abban, hogy végigflörtölje az életét a filmforgatásokon és a koncerttermekben. Egyvalakit azonban sehogy sem sikerült elcsábítania, pedig évekig ostromolta a színésznőt.

A részletekért lapozd fel a galériánkat!

Elvisnek élete során számos gyönyörű barátnője volt, akik közül többen a legintimebb részleteket is megosztották a sztárhoz fűződő kapcsolatukról a nyilvánossággal. Közeli barátja, Sonny West azonban a Király egyik legfájóbb sikertelen hódításáról számolt be.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak