Sztárok

Valami Amerika: Eke Angéla nem akármilyen kulisszatitkokat osztott meg a vadonatúj sorozatról

A Valami Amerika sorozat negyedik epizódjában Eke Angéla karaktere, Ivett, hatalmasat esik a biciklivel. A színésznő elárulta, hogy bár szereti a mozgalmas jeleneteket, ezúttal szakemberekre kellett bíznia a biciklis ütközést.

Felidézte a forgatás pillanatait

Biciklivel hajt a dobozok közé az Eke Angéla által alakított Ivett a Valami Amerika sorozat legújabb epizódjában. A színésznő bár szereti a kihívással járó jeleneteket, itt kaszkadőrre és dublőrre kellett bíznia magát. „Bár egyáltalán nem tűnik bonyolultnak ez a jelenet, és kifejezetten szeretem a kihívásokat, a mozgásos jeleneteket, itt volt kaszkadőröm és dublőröm is. Nagyon pontosan ki volt számolva, hogy pontosan mikor és hova kell esni, így nagyon sokat jelentett a szakértők segítsége. Mondanám, hogy össze lehetett volna minket téveszteni a dublőrrel, de egy fejjel magasabb volt, mint én” – idézte fel a forgatás pillanatait Eke Angéla, aki karakterével ellentétben sosem sérült még meg kétkerekűn utazva.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.