Sztárok

Még mindig nem temette el feleségét a Szomszédok Gábor Gáborja - teljesen felőrli a gyász Koltai Jánost

A 88 éves színművész a rajongásig szerette feleségét, Pap Éva színésznőt, aki néhány hónappal ezelőtt hunyt el. Koltai János nemrég egy interjúban osztotta meg gondolatait fájdalomról, gyászról, a múlt elengedéséről és az újrakezdés gyötrelmeiről.

Még nem tudott megbirkózni a veszteséggel

A Szomszédok című népszerű teleregény Gábor Gáborjaként is ismert magyar színművész, Koltai János hat évtizeden át alkotott egy párt néhai feleségével, a szintén szakmabeli Pap Évával. A színésznő hónapokkal ezelőtt hunyt el, Koltai azonban máig nem tudta feldolgozni a veszteséget. A legendás színésszel nemrég a Blikk készített interjút. A híresség jelenlegi élethelyzetéről is mesélt: azt mondta, most éppen ingázik Budapest és Ádándon lévő vidéki birtokuk, de tervei között szerepel, hogy végleg maga mögött hagyja a főváros zaját és vidéken telepedjen le. Olvass tovább: a cikk a galériában folytatódik!

Koltai - aki a szomszédok rámenős és fanyar humorú vállalkozójaként, Gábor Gáborként vált egy ország kedvencévé - a következőképp nyilatkozott a közelmúltról: "Jelenleg a fővárosban vagyok, de nemsokára indulok vissza vidékre. Eldöntöttem, hogy ott szeretném a hátralévő időt tölteni. Még mindig nem tudtam megemészteni Éva elvesztését, és talán már nem is leszek képes erre."
Kattints a további képekért!

Matthew Perry tragikus és váratlan halálán nehezen teszik túl magukat a rajongók, így nem csoda, hogy a minap rendkívül furcsa dologra lettek figyelmesek az interneten.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.