Láttad már? Álomszép nőként hódított Drew Barrymore nagymamája: Dolores Costello maga volt a megtestesült báj – fotók

Drew Barrymore neve mindenkinek ismerősen cseng, de azt tudtad, hogy a nagymamája is sikeres színésznő volt a harmincas évek Hollywoodjában?

Volt kitől örökölnie a szépséget és a tehetséget

A magyar származású Drew Barrymore Makó Ildikó és John Drew Barrymore gyermekeként látta meg a napvilágot: már kislánykora óta képernyőn van, az igazi áttörést pedig tiszteletbeli keresztapja, Steven Spielberg által rendezett E. T., a földönkívüli című filmben játszott szerepe hozta el számára, mindössze hétévesen. Rengeteg filmben és sorozatban bizonyította be a tehetségét, kivételes adottságainak köszönhetően pedig korának egyik legszebb színésznőjének tartják mind a mai napig –adottságait volt is kitől örökölnie, apai nagyanyját ugyanis kivételes és szemrevaló vonásokkal áldotta meg a sors, ráadásul ő maga is filmsztárként kereste a kenyerét. Galériánkban megmutatjuk, milyen gyönyörű és tehetséges nő volt Dolores Costello:

Dolores Costello 1903. szeptember 17-én látta meg a napvilágot Pittsburgh-ben Maurice Costello és Mae Costello gyermekeként. Unokájához hasonlóan ő is korán megismerkedett a színészi pályával, ugyanis hat esztendős volt, amikor a Vitagraph Studios-nál megkapta első szerepét.
Kattints a további képekért!

Audrey Hepburn messze földön híres volt legendás bájáról, szépségét pedig unokája, Emma is örökölte. Az immáron 27 éves fiatal nő festőművészként keresi a kenyerét, emellett továbbvitte példamutató nagymamája jótékonysági munkáját is.

Leadfotó: John Springer Collection/CORBIS/Corbis via Getty Images

Oldalak