Sztárok

Még csak 19 éves, de már most szédületesen szexi: Diana ritkán látott rokonáért bolondul most minden nő – Fotók

Egyik herceg sem érhet a nyomába Samuel Aitkennek, már ami a külsőségeket illeti: Lady Kitty Spencer öccse ugyanis már most olyan jóképű és szívdöglesztő, hogy a fotóit látva nem csupán a tinik alélnak el…

Elképesztő gének öröklődnek a családban

Bár Diana lassan már 26 éve nincs köztünk, a mai napig őt tartják a világ egyik legszebb nőjének, aki bájával, kisugárzásával, kedvességével, ízlésével és kifinomult eleganciájával, na meg persze gyönyörű arcával és alakjával minden embert levett a lábáról. Génjei szerencsére tovább öröklődtek a családban, ugyanis unokahúgai, Lady Kitty, Amelia és Eliza is éppoly elbűvölők, mint amilyen ő maga is volt. Unokaöccse, Louis pedig valami elképesztően sármos, sokak szerint Vilmos és Harry a férfi nyomába sem érhet. De van még valaki a családban, aki bár nem Spencer, mégis említésre méltó, ugyanis Kitty, Amelia, Eliza és Louis féltestvéréről van szó, aki nővéreihez hasonlóan szintén a modellszakmában találta meg önmagát, nem véletlenül. Még csak 19 éves, de már most hihetetlenül vonzó pasi, aki megannyi márkával dolgozott együtt, és a legnevesebb kifutókon is végiglejtett már. Hogy kiről is van szó, azt galériánkat átlapozva megtudhatod!

Lady Kitty Charles Spencer, azaz Diana öccsének legidősebb gyermeke a hét közül, aki épp azért lett híres és keresett modell, mert sokak szerint vonásai nagyon hasonlítanak a néhai hercegnére. Egy biztos, Kitty bámulatosan szép nő, így nem csoda, hogy húgainak sem lehet okuk a panaszra…
Kattints a további képekért!

Az uralkodó a hírek szerint egyáltalán nincs jól lelkileg: meglehetősen kikészítette ugyanis őt a tudat, hogy örökre és végérvényesen elveszítheti egyik fiát.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!