Sztárok

El sem hiszed, mit fogyasztott a leggyakrabban Diana: ez volt a hercegné kedvenc, filléres desszertje

A királyi család egykori séfje, Darren McGrady nem csupán arról rántotta le a leplet, hogy mi volt Diana kedvenc édessége, de a pontos receptjét is megosztotta annak a desszertnek, amit Vilmos és Harry édesanyja rendszeresen fogyasztott, ha valami különlegesre vágyott.

Egy hagyományos brit desszert volt Dianánál a befutó

A néhai Diana étrendjére a mai napig sok nő kíváncsi, nem véletlenül, hiszen a hercegné egész életében mesés alakkal rendelkezett, ami a legtöbbünk nagy vágya. Ugyanakkor a brit királyi család korábbi séfje, Darren McGrady szerint a hercegné sem fosztotta meg mindig magát a finom falaktól: nagyon kedvelte például az édességeket, kedvenc desszertje pedig egy hagyományos, közkedvelt brit finomság volt, amit Darren rendszeresen elkészített Dianának. A profi szakács meg is osztotta ennek az isteni desszertnek a pontos receptjét, mégpedig azt a verzióját, ahogyan Diana szerette. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Diana kedvence a "bread and butter pudding", azaz a kenyérpuding volt, ami szinte minden britnél az asztalra kerül az ünnepekkor, a hercegné azonban gyakran falatozta egy átlagos vasárnapon is ezt a különleges finomságot, melynek alapja a száraz kenyér, és maga az édesség nagyon hasonlít az idehaza is ismert zsemlefelfújtra.
Kattints a további képekért!

A szakértő szerint benne van a pakliban, hogy az idei karácsony teljesen más lesz a brit királyi család számára, mint az eddigiek – mindez egyetlen olyan döntésen múlhat, amit ha III. Károly meghoz, Vilmos és Katalin nem biztos, hogy a famíliával együtt ünnepelnek majd.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...