Sztárok

Diana hercegné öccse 25 év után szívszorító részletekről számolt be: Charles Spencer elárulta, hogyan értesült nővére haláláról

Ma van 25 éve annak, hogy Diana egy tragikus autóbaleset következtében életét vesztette – a hír letaglózta az egész világot, kiváltképp a hercegné öccsét, Charlest, aki felidézte, hogyan értesült a borzalmas eseményről.

25 éve nincs köztünk a szívek királynője

Dianát senkinek sem kell bemutatni: a hercegné akkor vált világszerte ismertté, mikor randevúzni kezdett Károly herceggel, aki pár találkozás után el is jegyezte őt. Ezután még a csapból is az ő párosuk folyt, gyakorlatilag mindenki rájuk figyelt, majd jött az esküvő, amit a televízióban is közvetítettek, így közel egymilliárd ember kísérte figyelemmel a királyi lagzit. Diana és Károly szerelme tehát mesebelinek tűnt, de hamar kiderült, hogy kapcsolatuk közel sem olyan tökéletes, mint ahogyan az a médiában fel volt tüntetve: a herceg még mindig egykori szeretőjéért, Kamilláért rajongott, akivel több alkalommal meg is csalta feleségét, mígnem Diana is úgy döntött, nem lesz többé hűséges csalfa férjéhez. Válásukat végül 1996 augusztusában mondták ki, a hercegné azonban sosem tudta kiélvezni igazán újbóli szabadságát, ugyanis egy évvel ezután egy borzalmas autóbalesetben életét vesztette. A hír sokkolta az embereket, na meg persze a családtagokat is: Charles Spencer, Diana öccse közel állt a hercegnéhez, így 25 év távlatából ma is pontosan emlékszik arra, milyen szívszorító módon értesült nővére haláláról.

Diana 1997. augusztus 31-én vesztette életét Párizsban egy közlekedési balesetben az Alma rakpart közúti aluljárójában: a tragédia során a hercegné szerelme, Dodi al-Fajes, illetve az autó sofőrje is meghalt, miután a rámenős paparazzik miatt a kocsi a falnak ütközött.
Kattints a további képekért!

Több mint két évtized telt el Diana tragikus autóbalesete óta, ám még mindig felbukkannak olyan meghökkentő dolgok halálával kapcsolatban, amelyek lázban tartják az embereket – például az, hogy vajon a hercegné kivel beszélt utoljára a végzetes baleset előtt.

Leadfotó: Facebook/LadyDianapage1

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy szinte megundorodtál a kedvenc parfümödtől a menstruációd idején?
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?