Sztárok

„Nem vagyok túl jól” – Rejtélyes betegség kínozza a magyar színészt, alig tud már járni

Egyre több gonddal kell megküzdenie Koltai Róbertnek: a Jászai Mari-díjas színművészt nagy fájdalmak gyötrik, egyelőre azonban nem tudja, mi állhat a háttérben.

Ülve vette át az elismerést

Koltai Róbert az egyik legtöbbet foglalkoztatott színházi színész, országos ismertséget azonban filmszerepei, illetve filmrendezései biztosítottak számára – többek között olyan alkotások jelzik a nevét, mint az Indul a bakterház, A miniszter félrelép, az Egészséges erotika vagy a Csapd le csacsi!. A Jászai Mari-díjas színművész egy héttel ezelőtt vett át életműdíjat a Bujtor István-filmfesztiválon, ám sokaknak azonnal feltűnt, hogy a többi díjazottal ellentétben ülve vette át az elismerést. Koltai nincs túl jól, ennek ellenére továbbra is aktívan dolgozik, ráadásul novemberben forgatni is fog, ugyanis folytatódik a Drága örökösök című napi sorozat, melyben ő alakítja a gazdag műkincsgyűjtő, Szappanos Kálmán szerepét. Koltai nemrég őszintén beszélt az egészségi állapotáról, és azt is elárulta, mi volt az oka annak, hogy a díjátadón végig ülve láthatták.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Bonaparte Napóleon halála lassú és gyötrelmes volt, és a halál oka a mai napig kérdéseket vet fel.
Fashion&Beauty
Minden évszaknak megvannak a maga elengedhetetlen ruhadarabjai, ha pedig a leghidegebb hónapokról van szó, valószínűleg mindannyiunknak a télikabátok jutnak először az eszünkbe.
Fashion&Beauty
Gyakran elfelejtjük, hogy a héj nem csupán a gyümölcs védelmét szolgálja, hanem ugyanúgy felhasználhatjuk, akár a gyümölcshúst. De pontosan mire is?