Sztárok

„Nem vagyok túl jól” – Rejtélyes betegség kínozza a magyar színészt, alig tud már járni

Egyre több gonddal kell megküzdenie Koltai Róbertnek: a Jászai Mari-díjas színművészt nagy fájdalmak gyötrik, egyelőre azonban nem tudja, mi állhat a háttérben.

Ülve vette át az elismerést

Koltai Róbert az egyik legtöbbet foglalkoztatott színházi színész, országos ismertséget azonban filmszerepei, illetve filmrendezései biztosítottak számára – többek között olyan alkotások jelzik a nevét, mint az Indul a bakterház, A miniszter félrelép, az Egészséges erotika vagy a Csapd le csacsi!. A Jászai Mari-díjas színművész egy héttel ezelőtt vett át életműdíjat a Bujtor István-filmfesztiválon, ám sokaknak azonnal feltűnt, hogy a többi díjazottal ellentétben ülve vette át az elismerést. Koltai nincs túl jól, ennek ellenére továbbra is aktívan dolgozik, ráadásul novemberben forgatni is fog, ugyanis folytatódik a Drága örökösök című napi sorozat, melyben ő alakítja a gazdag műkincsgyűjtő, Szappanos Kálmán szerepét. Koltai nemrég őszintén beszélt az egészségi állapotáról, és azt is elárulta, mi volt az oka annak, hogy a díjátadón végig ülve láthatták.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!