Sztárok

Merész fotó készült Demi Moore és Bruce Willis lányáról: anyaszült meztelenre vetkőzött, fürdés közben kapták lencsevégre

Demi Moore és Bruce Willis másodszülött lánya, Scout LaRue vadító fotóval jelentkezett az Instagram oldalán a 31. születésnapja alkalmából.

Büszkén vállalja a testét

Bruce Willis a Zsarulesen című film premierjén találkozott Demi Moore-ral, aki akkoriban Emilio Estevez párja volt. Egymásba szerettek, 1987. november 21-én hivatalosan is összekötötték az életüket, házasságukból pedig három lányuk született: Rumer Glenn Willis 1988-ban, Scout LaRue Willis 1991-ben, Tallulah Belle Willis pedig 1994-ben látta meg a napvilágot – noha a pár 2000-ben elvált, gyermekeiket továbbra is közösen nevelték. Részletes magyarázatot sosem adtak arra, miért döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják tovább, Willis azonban így kommentálta a dolgot: „Úgy éreztem, megbuktam apaként és férjként, mivel nem voltam képes működővé tenni a dolgot”. Szakításukat követően felmerültek olyan pletykák, hogy újraházasodásra készülnének, ám Moore időközben hozzáment Ashton Kutcher színészhez. Willis mind a mai napig közeli kapcsolatban áll volt feleségével, s mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a színésznő közös lányaikkal és a többi családtaggal együtt nyilvánosan támogatja az afáziával küzdő, visszavonult sztárt. Az élet azonban Willis betegsége ellenére sem állt meg: Scout a napokban betöltötte 31. születésnapját, melynek apropóján pikáns fotóval örvendeztette meg a rajongóit az Instagram oldalán. Mutatjuk!

Scout LaRue Willis mindig is büszke volt a testére és a nőiességére, s már 23 évesen részt vett a #FreeTheNipple kampányban.
Kattints a további képekért!

Hilary Duff hosszú ideig képtelen volt megbékélni a testével, emiatt önbizalomhiánnyal küzdött, mára azonban sikerült levetkőznie a gátlásait – szó szerint.

Leadfotó: Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Bonaparte Napóleon halála lassú és gyötrelmes volt, és a halál oka a mai napig kérdéseket vet fel.
Fashion&Beauty
Minden évszaknak megvannak a maga elengedhetetlen ruhadarabjai, ha pedig a leghidegebb hónapokról van szó, valószínűleg mindannyiunknak a télikabátok jutnak először az eszünkbe.
Fashion&Beauty
Gyakran elfelejtjük, hogy a héj nem csupán a gyümölcs védelmét szolgálja, hanem ugyanúgy felhasználhatjuk, akár a gyümölcshúst. De pontosan mire is?