Sztárok

„Ma már eszembe se jutna ilyen” – Gyermekkoráról vallott Kajdi Csaba: erről még sosem beszélt a modellügynök

Kajdi Csaba nem tagadja, volt egy-két csínytevése gyerekként, ma már azonban teljesen máshogy gondolkodik ezekről a dolgokról.

Betekintést enged a magánéletébe

Kajdi Csaba mindig is nyíltan beszélt a magánéletéről, így nemrég arról is őszintén beszámolt, hogy párjával, Dáviddal – vagy ahogyan ő becézte, Bubival – úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább. A szerelmesek másfél évet töltöttek együtt, a modellügynök pedig biztosnak érezte a kapcsolatukat – olyannyira, hogy még a félrelépést is megengedte volna a férfinak. Dáviddal edzeni is együtt jártak, több közös nyaralást is szerveztek, az Instagramra feltöltött fotókból pedig úgy tűnt, boldogabbak már nem is lehetnének – éppen ezért ért mindenkit váratlanul a hír, amikor Cyla bejelentette, hogy szakítottak. Nemrég ismét betekintést engedett a magánéletébe, most azonban a gyermekkoráról vallott őszintén, és többek között elárulta, hogy igazi rosszcsont volt kisfiúként.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Lázár János nagy terveket jelentett be, amit úgy néz ki meg is fognak lépni Magyarországon.
Sztárok
Lehet Papp Gergely magánélete ismét sínre fog kerülni.
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...