Sztárok

Megszólalt a szakításról Kajdi Csaba: a modellügynök elárulta, hogyan érez most 20 évvel fiatalabb exe iránt

Kajdi Csaba másfél év után szakított a párjával, Dáviddal. Az influenszer nemrég az Instagram oldalán számolt be arról, hogyan érzi magát azután, hogy véget ért a szerelem.

Már nem működött

Kajdi Csaba mindig is nyíltan vállalta a melegségét, a szerelmi életébe azonban csak nagyon ritkán engedett bepillantást – tavaly augusztusban azonban nagy kivételt tett, ugyanis ekkor mutatta meg először a nyilvánosság előtt a nála 20 évvel fiatalabb kedvesét, Dávidot. A szerelmesek másfél évet töltöttek együtt, a modellügynök pedig biztosnak érezte a kapcsolatukat – olyannyira, hogy még a félrelépést is megengedte volna a férfinak. Dáviddal – vagy ahogyan ő becézte, Bubival – edzeni is együtt jártak, több közös nyaralást is szerveztek, az Instagramra feltöltött fotókból pedig úgy tűnt, boldogabbak már nem is lehetnének – éppen ezért ért mindenkit váratlanul a hír, amikor a minap Cyla bejelentette, hogy külön utakon folytatják tovább. A modellügynök most először szólalt meg azután, hogy közölte a szakítás hírét, és többek között elárulta, milyen érzések kavarognak benne.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...
Egészség
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) adatbázisát böngészve kiderül: Magyarországon hiánycikké vált az egyik legkeresettebb migrénellenes gyógykészítmény.