Sztárok

Ilyen dögös pasi Cindy Crawford felnőtt fia: lányos apák rémálma lett a macsó Presley-ből – fotók

Több okot is felsorolhatnánk, miért rajongunk Cindy Crawford-ért, de az első és legegyértelműbb indok, hogy ötvenen túl is elképesztően jól néz ki. Ráadásul tudtad, hogy van egy huszonéves fia, aki jócskán örökölte gyönyörű édesanyja génjeit?

Rosszfiú lett belőle

A 80-as, 90-es évek egyik legdögösebb szupermodelljeként tündökölt Cindy Crawford, aki óriási hatással volt a divatvilág alakulására. Karrierje során a legnagyobb magazinok címlapjain pózolt, világhírű fotósok és divattervezők kapkodtak érte, emellett számtalanszor vonult végig nevesebbnél nevesebb luxusmárkák kifutóin – s mondanunk sem kell, hogy a szerepléseit minden egyes alkalommal csillagászati összegekkel honorálták. Cindynek ráadásul nemcsak a földöntúli szépségével és a tökéletes alakjával sikerült férfiak millióit magába bolondítania, hanem azzal is, hogy mindig fontos volt számára a tanulás: a modellkedést félbehagyva vegyészetet tanult ösztöndíjjal a Northwestern University-n, ahol végig nagyon jó eredményeket produkált. Magánélete azonban már kevésbé volt mozgalmas, legalábbis ha azt nézzük, hogy nem szívesen váltogatta túl gyakran a partnereit: miután 1995-ben elvált Richard Gere-től, Rande Gerber üzletember felesége lett, akivel azóta is boldog és kiegyensúlyozott a házassága. A párnak két gyermeke született: 1999-ben jött világra Presley Gerber, két évvel később pedig megérkezett Kaia, aki édesanyjához hasonlóan a divatiparban találta meg a számításait. No, de mi a helyzet a 22 esztendős, sármos Presleyvel? Részletek a galériában!

A 22 éves fiatalemberre is felfigyelt már a modellszakma, így édesanyja nyomdokaiba lépve a közelmúltban olyan világhírű márkákkal dolgozott együtt, mint például a Moschino, a Calvin Klein vagy a Dolce & Gabbana. Ám jóképűség ide vagy oda, Cindy fia az elmúlt időszakban kezdett már igazi botrányhőssé válni…
Kattints a további képekért!

Andrea Bocelli azon túl, hogy világhírű tenorista, büszke családapa is egyben. Második feleségét, a gyönyörű Veronica Bertit 2014-ben vezette oltárhoz, házasságuk pedig azóta is boldog és kiegyensúlyozott.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egészen korai emlékeim vannak arról, hogy a szüleim a rákról beszélgetnek. Még a neve is elborzasztott! Ugyan felnőtt koromra elhalványodott a nagy ollós, vérvörös rák képe a tudatomban, amint a...
Lifestyle
Alig 40 ezer forintért hajlandó volt megválni a sminkjétől, igaz, ennek köszönhetően azonnal bukta a pasiját.
Lifestyle
Rachel Kennedy nem hitt a szemének, mikor megkapta az értesítőt a telefonjára, miszerint telitalálata volt a lottón. A pénz mégsem kapta meg, ugyanis egy dologról megfeledkezett.