Fiatalkori fotókon a ma 38 éves Demcsák Zsuzsa - Szerinted sokat változott a műsorvezető?

Demcsák Zsuzsa, a TV2 gyönyörű képernyőse, két gyermek anyukája ma ünnepli a 38. születésnapját. Nézd meg, milyen volt a tévés évekkel ezelőtt, még kamaszlányként! Szerinted sokat változott?

Ilyen volt a 17 éves Demcsák Zsuzsa

A TV2 mindig csinos képernyőse, a Mokka műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa ma ünnepli a 38. születésnapját. Ebből az alkalomból összegyűjtöttünk róla néhány szép, fiatalkori fotót. A kétgyermekes anyuka az alábbi, 20 éves képen csupán 17 éves.

"Ma abban a gimnáziumban jártam, aminek oly sok hálával tartozom! Fantasztikus, gyerekközpontú intézmény! Ez az Alternatív Közgazdasági Gimnázium. Keresem a gyerekeim továbbtanulási lehetőségeit, felvételiket oldunk meg, 6 és 8 osztályos gimik között gondolkozunk. Ez önmagában is nehéz és minden pillanatban ezen jár az eszem... És akkor megláttam a tablóképem! A 96'os évfolyam és egykori önmagam. Ez vagyok én 17 évesen" - írta korábban a Facebook-oldalán a kép mellé.

18 évesen már kész nő volt

Demcsák Zsuzsa alakja 18 éves korában is hibátlan volt, a ruhák és a frizura pedig pont olyanok, amilyennek a kilencvenes években lenniük kellett.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: Facebook.com/DemcsakZsuzsa

Oldalak

Szólj hozzá Te is!