Sztárok

Évek óta először kapták lencsevégre a magyarok kedvenc hollywoodi színészét: ezen a fotón még szerettei sem ismernének rá a három Oscar-díjas legendára

A brit származású, három Oscar-díjjal kitüntetett színészlegenda évekkel ezelőtt döntött úgy, hogy visszavonul a hivatásától.

Az utolsó mohikántól a Fantomszálig: egy kivételes színészi karrier

Daniel Day-Lewis a magyar nézőközönség nagy kedvence: a brit gyökerekkel rendelkező hollywoodi színész olyan filmekkel írta be magát a mozgóképművészet egyetemes történetébe, mint A Bounty (19849, A bal lábam (1989), Az utolsó mohikán (1992), az Apám nevében (1993), Az ártatlanság kora (1993), a New York bandái (2002), a Vérző olaj (2007), a Lincoln (2012) vagy a Fantomszál (2017). Ritkán fordul elő, hogy egy férfiszínész három Oscar-díjat is elhódítson karrierje során, Day-Lewisnek azonban ez is összejött: A bal lábam, a Vérző olaj és a Lincoln című mozikban nyújtott alakításaiért söpörhette be az aranyszobrokat. A publikum nagy bánatára évekkel ezelőtt mégis úgy döntött, hogy visszavonul a filmszínészettől. A bejelentés óta most először kapták lencsevégre a nyugdíjaséveit töltő világsztárt: leesik az állad, ha meglátod, mennyit változott az elmúlt esztendők során!

Siltes sapka, hosszú, kusza, csapzott haj, napszemüveg és elnyűtt melegítő: a 66 éves Day-Lewis olyan jól álcázza magát, hogy nem is csoda, hogy az elmúlt években nem készült róla egyetlen fénykép sem, hiszen a brit filmsztár jószerivel felismerhetetlen.
Kattints a további képekért!

Deborah Rennard nemcsak színészként, de íróként és producerként is kipróbálta magát az amerikai filmiparban, mégis a Dallas Sly Lovegrenje maradt az egyetlen emlékezetes szerepe.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.