Daniel Craig és Rachel Weisz titokban összeházasodtak!

Daniel Craig és Rachel Weisz egybekeltek múlt héten! A pár tavaly kezdett randizgatni, miután együtt dolgoztak a Dream House című film forgatásán.

 

Alig félév együttjárás után múlt hét szerdán Daniel és Rachel kimondták a boldogító igent New Yorkban. A zártkörű ceremónián csak 4 ember vett részt: Daniel 18 éves lánya, Ella, Rachel 5 éves kisfia, Henry és két barátjuk. Weisz és Craig ismeretsége a közös film forgatásán fordult át szerelembe, amelyben házaspárt alakítanak. A Dream House című thrillert majd ősszel mutatják be az amerikai mozik.

A 41 éves Rachelnek ez az első házassága, hiszen fia édesapja, Darren Aronofsky csupán az élettársa volt kilenc éven keresztül, míg a 43 éves Danielnek már volt egy rövid házassága és decemberben bontotta fel jegyességét Satsuki Mitchell-lel. Azonban egyikőjük sem fog unatkozni az elkövetkezendő hónapokban, ugyanis Daniel hamarosan kezdi a James Bond következő részének forgatását, míg Rachel most fogadott el egy szerepet az Oz: the great and powerful című filmben. Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

 

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!