"A Való Világ a szívem csücske"- interjú Liluval

Kovalcsik Ildikóval, azaz Liluval beszélgettünk.

Jogi egyetemre jártál, mégis a tévézés mellett kötöttél ki. Hogy kezdődött a karriered?

Lilu:
Egy válogatásra kísértem az egyik fiú barátomat, majd a helyszínen kiderült, hogy nemcsak fiút, hanem lányt is keresnek. Mondták, hogy álljak be én is, és megpróbáltam: így kerültem a Z+-hoz, majd a Való Világ egyik műsorvezetője lettem, ami egy hatalmas váltás volt, hiszen az egy sokkal nagyobb csatorna volt, hatalmas stúdióval, sok kamerával, és sokkal több embernek szólt a tévéműsor. A jogi egyetemnek akkor lett volna értelme, ha egyből az egyetem elvégzése után elkezdek gyakornokként dolgozni, de az már nagyon régen volt, azóta teljesen másfelé tértem el. A tévézésre úgy tekintek, mint a szakmámra, így nem is gondolkodom, hogy bármi másba belekezdjek.


Balázzsal már a Z+-nál is együtt dolgoztatok, milyen a kapcsolatotok?

Lilu: Nagyon jó a kapcsolatunk, több mint tíz éve kezdtünk el együtt dolgozni, abszolút jól kijövünk. Szeretek vele műsort vezetni, felszabadító és egyben szórakoztató partner.


Több műsorban is feltűntél. Melyiket szeretted a legjobban vezetni?

Lilu: Mindegyiket másért szeretem: nagyon jó volt Argentínában forgatni, Buenos Aires-ben nagyon szerettem a Rettegés fokát, a Való Világot pedig különösen szeretem, a szívem csücskében van. Nagyon örültem, hogy újra indult, hiszen már évekkel ezelőtt is nagyon szerettem csinálni. Remélem az ötödik szériában is én kapom azt a megtisztelő feladatot, hogy vezessem a műsort. De én minden műsort szeretek, a Reggelit azért jó csinálni, mert egy teljesen más, kötetlen műfaj. Azért nem tudok kedvencet mondani, mert mindig azt szeretem, amit éppen csinálok, és abban merülök el.

A VV4-ben volt kedvenc karaktered?

Lilu: Az embernek mindig változik a műsor folyamán a kedvence: van, hogy az ember valakit jobban megkedvel, utána rájön, hogy mégsem annyira szimpatikus, szóval ez folyamatosan változik. De olyan, akivel tartom a kapcsolatot, olyan nincsen, mivel nem nagyon szoktam játékosokkal közelebbi kapcsolatba kerülni.


Idén téged illetet a legjobb műsorvezető cím, és egy ismert pezsgőmárkának képviselésére téged kértek fel. Szerinted minek köszönhető, hogy ilyen sikeres vagy?

Lilu: Gondolom, szeretik a nézők, ahogy dolgozom, és ahogyan megismertek a tévében. Már évek óta a képernyőn vagyok, nagyon sok műsort csináltam. Nagyon megtisztelő egy ilyen márkának - Freixenet - az arcává válni. Örültem, hogy velük dolgozhatok: egyrészt nem vagyok egy nagy iszogatós, az egyetlen, amit nagyon szívesen megiszom, az a pezsgő, ráadásul a rosé pezsgő a kedvencem ebből a márkából: imádom, isteni finom női ital, ráadásul ez egy nagyon prémium kategóriájú alkohol.

A sok munka mellett jut időd a családodra?

Lilu:
Össze tudom hangolni a magánéletemet és a munkám, hiszen nagyon szerencsés helyzetben vagyok, egyrészt a Való Világban hiába dolgoztam majdnem minden nap, de este kezdődött - mivel élő műsor -, ezért délutánig szabad voltam, addig együtt tudtam lenni a picivel. Másrészt családon belül is össze tudjuk hangolni: a férjem rengeteget segít, és az anyukám is. Jelenleg pedig csak a Reggeliben dolgozom, ahol reggel 9-kor végzem, és 10-re otthon vagyok. Ezen a nyáron biztos, hogy csak a Reggeliben láthatnak a nézők, hiszen nagyon sokat dolgoztam, mivel a VV4 után rögtön kezdődött a Szerelem a legfölsőbb szinteken című műsor, tehát ez egy nagyon hosszú időszak volt.

 

Hogyan tartod formában magad?

Lilu: A Való Világ alatt nagyon sokat fogytam, ami több mindennek köszönhető. A szabadidőmet inkább a családdal töltöm, így nem sok időm jut edzeni, de odafigyelek az étkezésemre, és a gyerek után is nagyon sokat mászkálok, aminek köszönhetően szinte észrevétlenül szaladnak le a kilók.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.
Lifestyle
Végre megtudhatod, hogyan készíthetsz otthon francia sültkrumplit olyan tökéletesen ropogósra, mint az éttermekben!
Lifestyle
A nő azt állítja, hogy a kedvese titkos életet él, de a férj szerint ennek semmi alapja nincs. Vajon tényleg van oka a féltékenykedésre a feleségnek ilyen üzenetek után?