Sztárok

Csősz Bogi most először beszélt arról, miért váltott frizurát

Az üzletasszony búcsút intett a vörös, hosszú tincseinek, most állig érő, szőke hajra váltott.

Tavaszi megújulás

A jó idő beköszöntével a legtöbb nő nagyobb odafigyelést fordít a megjelenésére: ahogyan a tavasz virágokba öltözteti a fák kopár ágait, úgy a hölgyek is igyekeznek feltünőbben öltözködni, vagy éppen frizurájukat újítják meg. A tavalyi, első karantén idején Csősz Boglárka is úgy döntött, hogy megválik ikonikus hajkoronájától: vörös, dús frizuráját szőke, rövid fazonúra vágatta.

Az új megjelenése csak méginkább hangsúlyozza üzletasszony oldalát, amit az utóbbi időben a Covid miatt egyre erőteljesebben képvisel. Korábban beszámultunk arról, hogy egy különleges, magyar tervezésű maszk terjesztésén munkálkodik, testvérével, Csősz Botond formatervezővel és Kállai Miklós mérnökkel, ami világszinten is olyan innovációnak számít, hogy a hazai piac mellett már külföldre is szállítanak.

Miért változtat a haján egy nő?

Nemcsak a híres embereknél, hanem minden nő életében különlegesség számba megy, mikor a jól megszokott, régi hajkoronáját lecseréli valami merőben újra. Csak kevesek maradnak a kaptafánál, a legtöbben szeretünk kísérletezni, de olyanok is akadnak, akik egy lelki átalakulás részeként váltanak frizurát. Csősz Bogi most elárulta nekünk, hogy miért láthatjuk őt mostanában új hajszínnel és stílussal.

"Szerintem a hajvágás az egyik legjobb dolog a világon! Sokan félnek tőle, de én kifejezetten szeretem, hiszen a hajunk is egy olyan dolog, amit időnként nem árt felfrissíteni. Mikor megszabadulunk a régi, eltöredezett hajvégektől, akkor nemcsak ápoltabbak leszünk, hanem lehetőséget teremtünk arra is, hogy újabb energiákat vonzzunk be" - vallott a frizuraváltás érzelmi részéről a producer-üzletasszony.

"Szerettem volna, hogy teljesen friss, üde, dinamikus energiákkal dolgozhassak és egy kicsit más személyiségemet is előtérbe engedhessem. Sokkal sportosabbnak és vagányabbnak érzem magam tőle. Megszokták tőlem, hogy a látványos, klasszikus és elegáns stílust képviselem, pedig ennél sokkal több van bennem" - tesztte hozzá Bogi, aki örül, hogy mostanában nem jelent külön, körülményes elfoglaltságot számára a frizurakészítés.

"Ha hosszú a hajad, akkor mindig kell valamit kezdened vele, hogy szép legyen. Én úgy éreztem, hogy szükségem van egy radikálisabb változtatásra, mert nem kifejezetten volt kényelmes számomra ez a frizura ahhoz képest, hogy mennyit mozgok. A járvány nem állított meg, nagyon aktív vagyok, jövök-megyek és sokat dolgozom. Rövid hajjal, szőkén most kényelmesebb, mert a vörösszín kényes, 2-3 hetente kellett festeni" - indokolt az üzletasszony, aki szerencsésnek érzi magát, mert kifejezetten gyorsan nő a haja.

A Feleségek luxuskivitelben két sztárját, Csősz Bogit és Anfisa Bulgakovát kérdeztük arról, hogyan telnek mostanában a napjaik.

Leadfotó: VIASAT3 / instagram.com/csoszbogi

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle