Csak látszat a tündérmese? Újabb magyar sztárpár kapcsolata juthatott válságba, több milliárd forintnyi vagyon kerülhet veszélybe

A mesebeli házasságból minden idők legdrágább magyar sztárválása lehet: állítólag a Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja és férje, a milliárdos építési vállalkozó kapcsolata romokban hever.

A szakadék szélére került a házasságuk?

Még egy hete sincs, hogy kiderült, Szabó Zsófi és Shane Tusup mesébe illő szerelme zátonyra futott, most egy újabb magyar sztárpár kapcsolata képezi a szóbeszéd tárgyát. Állítólag a Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja, Talu-Csősz Boglárka és milliárdos török férje, Burak Talu jelenleg nehéz időszakot élnek át, ugyanis 12 éve tartó házasságuk válságba jutott, ezért úgy dönthetnek, hogy külön utakon folytatják tovább…

A színésznőből lett üzletasszony 24 évesen ismerkedett meg majdani férjével egy előkelő isztambuli szórakozóhelyen, két évvel később pedig oltár elé álltak. Beköltöztek 1400 négyzetméteres, a Boszporuszra néző villájukba, ahol közel húsz alkalmazott leste minden kívánságukat, a legdrágább luxuséttermeket és szórakozóhelyeket látogatták, emellett beutazták a fél világot.
Kattints a további képekért!

Marsi Anikó hivatalosan is pontot tett Palik Lászlóval való házassága végére: a népszerű műsorvezetőre azóta már az új szerelem is rátalált, most kiderült, terveznek-e házasságot valaha Gyarmati Gáborral.

Leadfotó: Instagram

Oldalak