Sztárok

Elképesztő dolog derült ki Johnny Deppről: bebizonyosodott, milyen tudatmódosító szereket használt a színész házassága során

Amber Heard ügyvédjei a rágalmazási per során ezúttal egy pszichiátert szólaltattak meg, aki ismertette a bíróval a tudatmódosító szerek pontos listáját, melyen azok a drogok szerepelnek, amiket Johnny Depp használt az Amberrel való házassága során.

Hol van még a vége…

Évek óta Johnny Depp és Amber Heard viharos válásától és pereskedésüktől hangos a sajtó: a színész jelenleg is harcban áll a bíróságon exnejével, ugyanis a legutóbbi pert éppen Depp indította meg volt felesége ellen, amiért a nő azt állította, hogy kapcsolatuk során családon belüli erőszak áldozatává vált. A tárgyalásokon már rengeteg hajmeresztő részlet látott napvilágot a két sztár házasságával kapcsolatban, amely sokkolta az embereket, de az ügynek még közel sincs vége. Johnny például a bíróságon bevallotta, hogy valóban kábítószerfüggő volt, ám mindez Amber miatt alakult így, aki többször is rátámadt a színészre, egyszer például egy vodkásüveggel, de a Karib-tenger kalózai sztárja szerint szakításuk után Heard az ágyába székelt. Természetesen a színésznő tagadja az ellene felhozott vádakat, és hogy ártatlanságát bebizonyítsa, felkért már egy pszichológust is arra, hogy tanúként igazolja, hogyan bántalmazta őt lelkileg, pszichésen és mentálisan volt férje. A szakember szerint Ambernél a bántalmazások miatt poszttraumás stressz alakult ki, de szó esett Depp beteges féltékenységéről is: a színész állítólag egy alkalommal hátba rúgta feleségét, amikor arra gyanakodott, Amber megcsalta őt James Frano színésszel. Ám ez még nem minden: a színésznő most egy pszichiátert is megszólaltatott a tárgyalások során, aki állítja, Johnny Depp számtalan féle drogot használt házasságuk során, a szerek pedig befolyásolták viselkedését is. Hogy melyek voltak ezek és milyenné vált tőlük a színész, galériánkban eláruljuk!

Amber pszichológusa szerint Depp volt, hogy alkohol vagy drogok hatása alatt szexuális aktusra kényszerítette a feleségét, de állítólag az is előfordult, hogy a színész hüvelyi motozásnak vetette alá feleségét.
Kattints a további képekért!

Henry Cavill nem szereti a nyilvánosság elé tárni a magánéletet, most azonban kivételt tett, és közös fotót posztolt barátnőjével, akivel már egy éve együtt vannak.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.