Így néz ki egy szupermodell és egy akciósztár gyereke: először mutatták meg kislányuk arcát

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham először mutatta meg háromhónapos gyermeküket az Instagramon.

Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley kislánya

Februárban született meg az akciófilmek koronázatlan királya, Jason Statham és gyönyörű menyasszonya, Rosie Huntington-Whiteley modell-színésznő második közös gyermeke. Az Isabella James névre keresztelt kislány világra jöttét az Instagramon közölte a büszke kismama, azonban tőle megszokott módon a közzétett fotón a kisded nem, csupán a bölcsőből kikandikáló kezecskéje szerepelt. A sztárpár a széltől is óvja gyermekeit, az immár három hónapos kislány és lassan ötéves kisfiuk, Jack Oscar megjelenése édesanyjuk közösségi oldalán ritkaságszámba megy, és ha látszódnak is egy-egy fotón, akkor is szigorúan csak az arcuk megmutatása nélkül. Éppen ezért nagy szó, hogy Huntington-Whiteley legutóbbi bejegyzésében a szokásosnál többet láthatunk a kis Isabellából.

A korábbi Victoria’s Secret angyal hétfőn posztolt a franciaországi Antibes-be tett családi kiruccanásukról. A lapozható bejegyzés több képet tartalmaz, az elsőn az anyuka fehér köpenyben szoptatja kislányát, míg egy későbbin Statham látható, amint egy hordozóban viszi a csöppséget, aki egy rózsaszín takaró alól kukucskál ki.

A brit királyi család tagjainak sok szabályt kell betartaniuk, de úgy tűnik, Harry herceg és felesége, Meghan Markle ezeket is lazábban veszi a Megxit óta.

Leadfotó: Gregg DeGuire/WireImage

Oldalak