Sztárok

Katasztrófától tart a herceg: néhai édesanyja tragikus sorsára juthat a királyi család közkedvelt hercegnéje?

Albert herceg komoly elhatározásra jutott: a monacói uralkodó attól tart, hogy felesége, Charlène hercegné a tragikus balesetben elhunyt Grace Kelly sorsára jut.

Szigorú döntés

Charlène hercegné tavaly májusban váratlanul visszautazott a szülőhazájába, Dél-Afrikába: a hivatalos tájékoztatás szerint néhány alapítványi projekt miatt repült a távoli országba, de elkapott egy fül-orr-gégészeti fertőzést, amely olyan súlyosnak bizonyult, hogy több műtétet is végre kellett hajtani rajta. A túl hosszúra nyúlt lábadozási idő azonban sokak figyelmét felkeltette, több bulvárlap pedig arról kezdett cikkezni, hogy nem egészségügyi problémák tartják távol Charléne-t, hanem a válságba került házassága. A hercegné végül hazatért, ám november óta, hosszas távolléte után csak nemrég jelent meg újra a nyilvánosság előtt: férjével, Albert herceggel és ikreikkel, Gabriella hercegnővel és a trónörökös Jakab herceggel volt látható a monacói E-Prix-n – az esemény kapcsán Judi James testbeszéd-szakértő elemezte a család szereplését, és megállapította, a hercegné elhidegülhetett a férjétől. Egy szó, mint száz: valami nagyon nincs rendben a monacói palota falain belül – mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az uralkodó nemrég furcsa lépésre szánta el magát.

Bennfentesek szerint Albert és Charlène házassága tele van titkokkal: bár a nyilvánosság előtt tökéletesnek tűnik a kapcsolatuk, a boldogságuk valójában csupán látszat. Állítólag már az is szóba került közöttük, hogy szétmennek, a hercegné Svájcba költözne, és csak a hivatalos eseményekre térne haza.
Kattints a további képekért!

Édesapja 14 éves korában ismerte el a házasságon kívül született lányt, aki ma már csodaszép, felnőtt nőként éli az életét. Bár Jazmint semmilyen rang nem illet, féltestvéreihez hasonlóan ő is örököl majd a herceg vagyonából.

Leadfotó: Daniele Venturelli/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.