Családi fotók - Kim Basinger a lányával ünnepelte 59. szülinapját

Kim Basinger és Alec Baldwin lánya, Ireland Baldwin kétség kívül édesanyja különleges szépségét örökölte. Anyja és lánya úgy néznek ki, mint két tojás. A színésznő pár napja ünnepelte 59. születésnapját és még mindig csodaszép.

Kim Basinger lánya, Ireland Baldwin anyja szépségét örökölte, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a róluk készült lesifotók. A paparazzik ismét jókor voltak jó helyen, így sikerült lekapniuk az anya-lánya párost, amikor azok épp Kim 59. születésnapját indultak megünnepelni. Mindketten fehér felsőt viseltek, Kim fehér nadrággal, Ireland pedig egy laza, mintás szoknyával.

A színésznő számára ez egy különleges nap, hiszen 17 éves lánya közzétett egy fényképet édesanyjáról és egy kedves üzenetet mellékelt hozzá, melyet édesapjával, Alec Baldwinnal írt meg:

„Boldog születésnapot kívánok a leggyönyörűbb nőnek az egész világon. Te vagy a legfontosabb és leginspirálóbb ember az életemben, mindig felnéztem rád és nincs más, csak te. Még mindig 17 évesnek nézel ki, szépséged zavarba ejtő. Remélem egyszer én is ilyen szép leszek.”

A család Hawaii tengerpartján pihent. Majd két nappal később visszarepültek Amerikába.

Nézzétek meg közelebbről is hasonlóságukat!

Fotó: raredelights.com, omg.yahoo.com, dawgsaloon.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!