Ezeket a fotókat nem felejted el! Nézd meg a sztárok legrémisztőbb átváltozásait

Vajon hányan emlékeznek azokra a gyermekszínészekre, akik horrorfilmek ijesztő karaktereit alakították? Akiket oly módon elmaszkíroztak, hogy fel sem ismernénk őket manapság? Most megnézhetjük az Ördögűző vagy a Kör akkori gyermekszínészeit, hogyan néztek ki akkor és hogyan most!

Linda Blair - Ördögűző
Az Ördögűző című horrorfilm igazi klasszikus, melyet 1973-ban mutattak be. Ekkor a legfélelmetesebb filmnek tartották, de sokan máig ezen a véleményen vannak. Főszereplője Linda Blair, aki 14 évesen játszotta el azt a kislányt, akit megszállt a Gonosz.

Drew Barrymore - Tűzgyújtó
Stephen King egyik népszerű könyvéből készült horrorfilm, melynek főszerepét Drew Barrymore játszott el 1984-ben. Egy olyan különleges képességekkel felruházott kislányt alakított, aki az akaratával tüzet tudott gyújtani.

Miko Hughes - Kedvencek Temetője
Szintén egy Stephen King film, mely egy családról szól, akik egy misztikus erőkkel rendelkező indián temetkezési hely közelébe költöznek. Miután a család cicája meghal, az apa elköveti a legnagyobb hibát. Eltemeti a Kedvencek Temetőjének tiltott részére, mely által az állat visszatérhet a túlvilágról. Nem akar csalódást okozni lányának. Azonban miután kisfiát is elveszti – akit Miko Hughes alakított – elszabadul a pokol.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!