Sztárok

Hihetetlen: Cristiano Ronaldo elérte azt, ami még soha egy embernek sem sikerült a világon, kivételesen nem a futballpályán virított nagyot

Ronaldonak sikerült elérnie az emberiség történetében ezt a hatalmas mérföldkövet.

Igazi sztár

Eddig is a portugál sztárfutballista vezette az Instagram követési ranglistát, tehát eddig is őt követték a világon a legtöbben, azonban neki sikerült a világon először átlépni az 500 milliós lélektani határt. A futballista népszerűsége nem véletlen, egyfelől rengeteg nő bomlik utána, másfelől sportteljesítménye miatt a férfitársadalom számára is követendő.

Óriási követőszáma ellenére Ronaldo mostanság inkább a botrányaival kerül a címlapokra. Múlt héten egy két részes interjút adott a TalkTV-nek, ahol nem köntörfalazott, erősen kritizálta klubját, a Manchester United-et, de odaszólt Wayne Rooney-nak és Gary Neville-nek is.

"Cristiano Ronaldo lesz az első ember, aki elérte az 500 millió követőt az Instagramon, 124 millióval többet, mint legközelebbi riválisa a 2. helyen... Lionel Messi" - írta a Twitteren Piers Morgan. Ronaldo mögött egyébként dobogós még Kylie Jenner és Selena Gomez.

Szintén friss érdekesség Ronaldoval kapcsolatban a legnagyobb "vetélytársával", Lionel Messivel közösen elvállalt Louis Vuitton reklám, ami már most közel 40 millió kedvelésnél tart.

Forrás: Daily Mail Fotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irina Shayk egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen a minap.
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!
Utazás
A rétegfelhőzet zsugorodik, a látási viszonyok javulnak, és bár komolyabb mennyiségű csapadék nem várható, melegünk bizony ma sem lesz.