Sztárok

Mi történhetett? Hirtelen elsötétültek Jennifer Lopez közösségi oldalai, szívükhöz kaptak a világsztár rajongói

A világhírű énekes-színésznő Instagram- és Twitter-oldalán is teljesen elfeketedtek a borítóképek.

Nagy dobásra készül?

Rejtélyes módon elsötétültek az 53 éves énekes-színésznő, Jennifer Lopez közösségi oldalai - közölte nemrégiben a Deadline. A meglepő - sőt, a rajongók számára egyenenesen nyugtalanító - változtatás információiról egyelőre még nem szivárogtak ki biztos információk, a Deadline azonban úgy tudja, aggodalomra semmi ok: szerintük "mindössze" arról van szó, hogy a világsztár nemsokára egy egészen új projektet fog bejelenteni. Reméljük, hogy tényleg erről van szó - mindenesetre JLo-nak így is sikerült alaposan ráijesztenie népes rajongótáborára.

További érdekesség, hogy a celebritás Instagram-oldaláról törölték az összes posztot, ugyanakkor a Twitteren, a TikTokon és a Facebookon megmaradtak a korábbi bejegyzései. JLo fontos közösségi médiás szereplőnek számít, hiszen közösségi oldalain csaknem 350 millió felhasználó követi világszerte.

Imént idézett cikkében a Deadline arra is kitért, hogy a színésznő Nuyorican Productions nevű cége tavaly júniusban több évre szóló, játékfilmekre, tévésorozatokra és más tartalmakra kiterjedő szerződést kötött a Netflixszel. A következő napokban valószínűleg kiderül, miért kerülhetett sor a közösségi médiás felületek elsötétítésére.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.