Sztárok

Hihetetlen elmélet látott napvilágot Bruce Lee haláláról - tényleg ez okozta a színészikon vesztét?

Lee-t tragikusan fiatalon, mindössze 32 évesen ragadta el a halál, nem csoda hát, ha legendája még ma is erőteljesen foglalkoztatja az utókort. Most újabb érdekes elmélet született arról, miért is kellett idejekorán távoznia az élők sorából.

Ötven év után is él a Bruce Lee-mítosz

Bruce Lee-t valószínűleg akkor is minden idők legnagyobb akciósztárjai között tartaná számon a kollektív emlékezet, ha a hongkongi származású harcművész nem tragikusan fiatalon, 32 éves korában távozik az élők sorából, váratlan és korai halála azonban máig eleven legendát szőtt alakja köré. Egyáltalán nem meglepő, hogy időnként újabb és újabb érdekes teóriák látnak napvilágot, melyek az egykori világsztár halálának okát igyekeznek megvilágítani.

A South China Morning Post nemrég egy újabb különös elméletről adott hírt, mely eddig sosem hallott magyarázatot adott Lee halálára. A színészikon 1973. július 20-án, Hongkongban hunyt el, halálának konkrét okaként pedig agyduzzanatot állapítottak meg a szakértők. A Clinical Kidney Journal decemberi számában azonban megjelent egy tanulmány, mely egész más álláspontra helyezkedik: a kutatók szerint Lee sokkal több vizet ivott, mint amennyit a szervezete elbírt volna, így valójában hiponatraemia okozta a halálát. De milyen jelenséget is rejt ez a különös idegen szó? És tényleg ez okozhatta végül a világsztár vesztét?

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Rengeteg lakberendezési tárgy közül választhatsz, hogy feldobd az otthonod, ezért fontos tudni, hogy mely stílusokat érdemes elkerülni.
Fashion&Beauty
Irina Shayk egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a vörös szőnyegen a minap.
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!