Sztárok

Szívszorító videó: a lesújtó diagnózis óta először szólal meg a nagybeteg Bruce Willis

A felvételt a színész korábbi felesége, Demi Moore tette közzé az Instagramján.

Régóta nem hallottuk beszélni

Bruce Willis családja 2022 tavaszán jelentette be, hogy a filmszínész visszavonul a mesterségétől, mivel afáziával (organikus agyi sérülés következtében kialakuló nyelvi zavarral) diagnosztizálták. A váratlan hír letaglózta a legendás akciósztár rajongóit, azonban az igazi feketeleves akkor jött, amikor kiderült, hogy Willis gyógyíthatatlan neurodegeneratív betegségben, úgynevezett frontotemporális demenciában szenved. A világsztár azóta teljesen elzárkózott a nyilvánosság előtt, kizárólag olyan fotókon, illetve videófelvételeken láthatjuk, melyeket a családtagjai készítenek róla. Willis idén tavasszal ünnepelte 68. születésnapját, a megható alkalomról korábbi felesége, Demi Moore hollywoodi színésznő készített felvételt, melyen végre-valahára újból megszólal a kilencvenes évek egyik vezető amerikai sztárja.

A színész népes családja körében énekelte a "Boldog születésnapot!" kezdetű közismert dalt, majd a gyertyákat is elfújta a tortáján.
Kattints a további képekért!

Szerettei és barátai egybehangzó véleménye szerint a színészlegenda állapota rohamosan romlik, mióta a frontotemporális demencia nevű neurodegeneratív betegséggel diagnosztizálták.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...