Sztárok

Sztárbox: Árpa Attila kis híján kirepült a ringből Brasch Bence brutális ütésétől - Videó

A színész-producer az esélytelenek nyugalmával készült a mérkőzésre. Brasch nem is teketóriázott sokat: egy ponton kőkemény támadást indított riválisa ellen, akinek esélye sem volt védekezni.

Nem volt sokáig kérdés, ki nyeri a meccset

Árpa Attila az esélytelenek nyugalmával várta, hogy a kötelek közé lépjen a Brasch Bence elleni mérkőzésen, az RTL Sztárbox című műsorában. A színész-producer nem volt épp jó bőrben az összecsapás kezdete előtt: a Pintér Tibor elleni mérkőzés rengeteget kivett belőle, míg Brasch csúcsformát villantott. Nem is volt sokáig kérdés, ki nyeri az ütközetet, arra azonban talán még a legrutinosabb nézők sem számítottak, amit a 32 éves énekes az összecsapás tetőpontján művelt. Olyan kemény ütést vitt be Árpának, hogy a híresség kis híján kizuhant a ringből. Lapozz, máris mutatjuk!

A bíró a legdrámaibb pillanatokban véget vetett a mérkőzésnek, így Brasch lett a nehézsúly győztese.
Kattints a további képekért!

Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.

Leadfotó: Facebook / 168 óra

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...