Sztárok

Jóképű milliárdos csavarta el titokban Katalin fejét: ezzel a kőgazdag férfival kavart össze a hercegné

Elsőre nehéz elképzelni Katalinról, hogy Vilmoson kívül más férfi is fel tudja kelteni az érdeklődését, pedig így igaz: a walesi hercegné fejét titkon egy sármos milliárdos csavarta el.

Titokzatos udvarló

Katalin hercegné és Vilmos herceg szerelmének története egészen 2003-ig nyúlik vissza, ami azért példaértékű, mert ma már ritkaságnak számít, hogy két ember ilyen hosszú ideig kitart egymás mellett – főleg, ha a magánéletük nagy részét folyamatosan nyomon követi a nyilvánosság. Habár óriási románc az övék, s ma már igazi álompárnak számítanak, volt idő, mikor válságba került a kapcsolatuk, sőt egy rövid időre még szakítottak is, arról nem beszélve, hogy egy nő kettejük közé akart volna állni. Mindketten nehezen élték meg azt az időszakot, s bár nagyon hiányoztak egymásnak, megpróbáltak új fejezetet nyitni – Katalin például randizni kezdett, s rövid ideig egy kőgazdag, sármos fiatalember oldalán vigasztalódott. Részletek a galériában!

Noha az egyetemi évek alatt III. Károly idősebbik fia nagyon szerelmes volt a polgári családból származó kedvesébe, egy ponton úgy érezte, nem áll még készen az elköteleződésre, ezért a szakítás mellett döntött.
Kattints a további képekért!

Hihetetlen, de a jövendőbeli uralkodópár évről-évre szinte semmit sem öregszik, míg három gyerekük elképesztő tempóban cseperedik.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images
Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...