Sztárok

Ezer éve nem láttunk, most ismét megjelent a nyilvánosság előtt Kudlik Júlia: így néz ki ma a legendás műsorvezető - Fotók

A 78 éves médiaszemélyiség a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. díjátadóján tette tiszteletét a napokban.

Hirtelen egy díjátadón tűnt fel Kudlik Júlia

Az esemény keretében 10 kategóriában adták át - a köz szolgálatáért végzett tevékenység és a példaértékű szakmai munka elismeréseként - a a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított szakmai díjakat. A 78 esztendős egykori magyar tévés, Kudlik Júlia is tiszteletét tette a múlt pénteken, a budapesti Thália Télikertben megrendezett eseményen, ahol a Balázs Béla-díjas filmproducernek, Hábermann Jenőnek adta át a Sára-Csoóri-életműdíjat - szúrta ki az nlc.hu. Lapozz, friss fotókat mutatunk az évek óta remeteéletet élő műsorvezetőről!

Érdekesség, hogy tavaly éppen Kudlik kapta a Sára-Csoóri-életműdíjat.
Kattints a további képekért!

Antal Imre imádta a közönséget: műsorvezetőként, humoristaként, színészként, sőt zongoraművészként is lenyűgözött maga körül mindenkit, a szerelem mégis elkerülte.

Leadfotó: Fortepan

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...