Sztárok

Erre a 33 éves nőre cserélte le a volt férje az 51 éves, bombázó Sofia Vergarát: így fest Hollywood legújabb álompárja

Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.

Nyilvánosan is felvállalták kapcsolatukat

Idén júliusban bombaként robbant a hír, miszerint hét év házasság után válik Sofia Vergara kolumbiai színésznő és Joe Manganiello színész, filmproducer. Az egykori álompár még 2014-ben ismerkedett meg, Joe pedig mindössze hat hónapnyi együttlét után, karácsony napján meg is kérte a bombázó Sofia kezét a festői Kauai szigetén. A sztárpár 2015-ben Floridában össze is házasodott, ám kapcsolatuknak idén nyáron végleg véget vetettek, miután egy ideje elhidegültek egymástól, a szenvedély lángja kettőjük között pedig kihunyt. Sok volt tehát a nézeteltérés Joe és Sofia között, akik teljesen másképpen gondolkodtak a jövőjükről, ám válásuk ellenére állítólag jóban maradtak egymással – nos, azt egyelőre nem tudni, hogy az 51 éves szépség mit szól ahhoz, hogy volt férje máris továbblépett, méghozzá egy 33 éves, ugyancsak gyönyörű színésznővel, akivel a minap a vörös szőnyegen is együtt jelentek meg. Galériánkban mutatjuk a True Blood és a Magic Mike sztárjának új kedvesét!

Joe és Sofia annak idején egy, a Fehér Házban rendezett vacsorapartin ismerkedtek meg egymással: Jesse Tyler Ferguson mutatta be Joe-nak a bombázó színésznőt, kapcsolatuk pedig hihetetlenül gyorsan lett nagyon komoly.
Kattints a további képekért!

Elsőre nehéz elképzelni Katalinról, hogy Vilmoson kívül más férfi is fel tudja kelteni az érdeklődését, pedig így igaz: a walesi hercegné fejét titkon egy sármos milliárdos csavarta el.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...