Sebestyén Balázs is kitálalt Vadon Jani távozásáról

Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.

Sebestyén Balázs is megszólalt az ügyben

Rengeteg ember indítja a napot a Balázsék című reggeli műsorral, ami az éles témák és a humor miatt néha tényleg olyan löketet tud adni, mint egy kávé. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, és Vadon Jani hármasát imádta a többség, így nem csoda, hogy sokakat sokkolt a hír, hogy utóbbi távozik a műsorból.

„Nagyon szomorúak vagyunk, de a legjobbakat kívánjuk neki, és reméljük, hogy megtalálja a számításait”

- írták Balázsék a közleményben.

Vadon Jani úgy érzi, 15 év rádiózás után más irányba kell elindulnia. A legfontosabb persze, hogy a Balázsék műsora ettől függetlenül egészen biztosan nem fog megszűnni.

Azonban, hogy mi történt pontosan, arról nem csak ő, hanem Sebestyén Balázs is beszélt. A lenti galériánkban igyekszünk mindenről lerántani a leplet!

A RTL el tudta érni Vadon Janit a bejelentés után, aki rögtön hozzátette, hogy nem kényszerítette rá senki erre a döntésre, és sem Sebestyén Balázzsal, sem Rákóczi Ferivel nem romlott meg a kapcsolata, szóval valószínűleg ugyanúgy barátok lesznek, akárcsak eddig.
Kattints a további képekért!

A közkedvelt rádiós igyekszik felkészülni a váratlan helyzetekre, ezúttal viszont nem tudta leplezni őszinte megdöbbenését.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.