Sebestyén Balázs is kitálalt Vadon Jani távozásáról

Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.

Sebestyén Balázs is megszólalt az ügyben

Rengeteg ember indítja a napot a Balázsék című reggeli műsorral, ami az éles témák és a humor miatt néha tényleg olyan löketet tud adni, mint egy kávé. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, és Vadon Jani hármasát imádta a többség, így nem csoda, hogy sokakat sokkolt a hír, hogy utóbbi távozik a műsorból.

„Nagyon szomorúak vagyunk, de a legjobbakat kívánjuk neki, és reméljük, hogy megtalálja a számításait”

- írták Balázsék a közleményben.

Vadon Jani úgy érzi, 15 év rádiózás után más irányba kell elindulnia. A legfontosabb persze, hogy a Balázsék műsora ettől függetlenül egészen biztosan nem fog megszűnni.

Azonban, hogy mi történt pontosan, arról nem csak ő, hanem Sebestyén Balázs is beszélt. A lenti galériánkban igyekszünk mindenről lerántani a leplet!

A RTL el tudta érni Vadon Janit a bejelentés után, aki rögtön hozzátette, hogy nem kényszerítette rá senki erre a döntésre, és sem Sebestyén Balázzsal, sem Rákóczi Ferivel nem romlott meg a kapcsolata, szóval valószínűleg ugyanúgy barátok lesznek, akárcsak eddig.
Kattints a további képekért!

A közkedvelt rádiós igyekszik felkészülni a váratlan helyzetekre, ezúttal viszont nem tudta leplezni őszinte megdöbbenését.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...