Sztárok

Ilyen szoros csata még sosem volt: ő lett idén a Sztárban sztár leszek! győztese, Magyarország legsokoldalúbb előadója

A végső összecsapás végén eldőlt, hogy a döntőbe jutott négy legkiválóbb tanítvány közül ki az, aki a leginkább megérdemelte, hogy a fejére kerüljön a képzeletbeli korona.

Sosem volt még ekkora az izgalom

A Sztárban sztár leszek! negyedik évadát is óriási figyelem kísérte, nem véletlenül: ezúttal is kezdő énekesek mutatták be tehetségüket, és énekhangjukkal hétről-hétre elbűvölték mind a mestereket, mind pedig a tévéképernyők előtt ülő nézőket. A fináléba azonban csak három zsűritag versenyzője juthatott: idén Pápai Joci, Köllő Babett és Majka énekesei küzdöttek meg a végső győzelemért, és ahogyan azt már megszokhattuk, ezúttal is a nézők szavazatai alapján hirdették ki a győztest, aki elvihette a hihetetlen, 20 millió forintos nyereményt, valamint egy személygépkocsival is gazdagabb lett. A következő oldalon eláruljuk, hogy a zseniális Széchenyi Lili, a sármos Szologjan Edgar, az aranytorkú Karapancsev Kristóf vagy a dögös Nagy Alexa nyerte-e a TV2 izgalmas döntőjét!

Lapozz, mutatjuk a győztest!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...