Sztárok

Aggódnak a rajongók az afáziás Bruce Willisért: friss fotók szivárogtak ki a visszavonult színészről, szörnyen meggyötörte a betegség

Bruce Willis felhagyott a karrierjével, s ma már visszavonultan, szűk családi körben éli a mindennapjait. Nemrég lencsevégre kapták Los Angeles utcáin, a rajongók pedig nagyon ledöbbentek, amikor meglátták, mennyire megviseli a betegsége a világsztárt.

Kimozdult otthonról a barátaival

Az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a nyolcvanas és kilencvenes évek egyik legnagyobb akciósztárja, Bruce Willis afáziával, azaz agyi sérülés következtében fellépő nyelvi zavarral küzd – mint ismert, emiatt kénytelen volt úgy dönteni, hogy búcsút int a karrierjének és a reflektorfénynek. A Die Hard-széria, a Ponyvaregény, valamint Az ötödik elem című filmek 67 éves színésze azóta minden idejét a családjával tölti; gyermekei, felesége, illetve volt neje, Demi Moore mindenben támogatják, igyekeznek megkönnyíteni és elviselhetőbbé tenni számára ezt a nehéz élethelyzetet. Noha mostanra teljesen elvonult a nyilvánosságtól, olykor-olykor napvilágra kerül néhány friss fotó vagy videó, melyekből kiderül a rajongók számára, milyen állapotban van a híresség. Részletek a galériában!

A hollywoodi színésszel kapcsolatban korábban többször felröppent a pletyka, hogy egy ideje már képtelen megjegyezni a szerepeit, végül tavaly márciusban kiderült, hogy a találgatások valósnak bizonyultak.
Kattints a további képekért!

A 34 éves sztárcsemete az Instagram-oldalán tudatta a nagyvilággal, hogy gyermeket hord a szíve alatt.

Leadfotó: Lloyd Bishop/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.