Sztárok

A 90-es évek szívtipró énekese volt, kockás hasától minden nő elalélt: 49 évesen még mindig őrjítően szexi az egykori sármőr

Szinte hihetetlen, de a nőcsábász énekes ma már négygyerekes apa, pedig anno senki sem hitte volna, hogy valaha is házasságra adja a fejét.

A mai napig döglenek utána a nők

Peter Andre neve ma már nem sokaknak rémlik, pedig egykor ő volt a zenei világ feltörekvő popsztárja, aki vonzó külsejével és dalaival minden nő szívét megdobogtatta. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a Mysterious Girl, a Flava vagy éppen az I Feel You, de a tévénézők kegyeibe is beférkőzött, miután szerepelt a brit I’m a Celebrity… Get Me Out Of Here! című túlélő valóságshow-ban, valamint a Strictly Come Dancing 13. évadában is. Igazán befutott énekes azonban soha nem vált belőle, ez pedig többek között annak is köszönhető, hogy a 90-es években, karrierjének csúcsán évekre eltűnt a nyilvánosság elől, miután több alkalommal is halálosan megfenyegették őt azzal, hogy megölik, emiatt pedig hosszú ideig pánikrohamokkal küzdött. Miután visszatért a színre, már soha nem sikerült olyan sikereket elérnie, mint korábban, az azonban vitathatatlan, hogy sármja az évek alatt mit sem fakult: Peter a mai napig remek formában van, pedig februárban már az 50-et tölti, mégis elképesztő, milyen jól tartja magát. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma!

Pályafutása csúcsán, karrierje fénykorában ilyen testtel hódított a ciprusi és görög felmenőkkel is rendelkező macsó, akiért egyszerűen megőrültek a nők, ami nem is csoda, hiszen Peter nemcsak remek hangjával, de a mozgásával is levette a gyengébbik nemet a lábáról.
Kattints a további képekért!

Az Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas, részben magyar származású Paul Newman-t mind a mai napig a filmtörténelem egyik legnagyobb hatású alakjaként tartják számon. A kivételes tehetséggel megáldott színészlegenda rengeteg felejthetetlen alakítással lopta be magát a közönség szívébe, játékáról a kritikusok is elismerően beszéltek, sikerét azonban nemcsak talentumának, hanem ellenállhatatlan sármjának is köszönhette.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...