Sztárok

Ilyen jóképű volt fiatalon Louis de Funès: ritkán látott fotókon a legendás francia komikus

Meglepőnek tűnhet, de Louis de Funès karrierje csak akkor indult be, amikor már bőven a harmincas éveiben járt. Ma már főként ősz hajjal, időskori szerepeiből emlékezünk rá, így a legtöbben nem is tudják, milyen sármos volt fiatalon az imádott nevettető.

Óriási űrt hagyott maga után

Louis de Funès a francia film történetének egyik legnagyobb komikusa volt, akinek apró termete, állandó morgolódása, valamint jellegzetes arcjátéka nézők millióinak okozott felejthetetlen, nevetésben gazdag pillanatokat. Filmjei mind a mai napig óriási népszerűségnek örvendenek, éppen ezért érdekes, hogy volt idő, amikor még ő maga sem gondolta, hogy egy napon világsztár válik belőle – tudniillik pályafutása nehézkesen indult be, többször is elbocsátották, ráadásul a legtöbb pályatársával ellentétben nem a tinédzserkora végén vagy a húszas évei elején fedezték fel, hanem jóval később. Éppen ezért ma már csak nagyon kevesen emlékeznek arra, hogyan nézett ki a színészlegenda, mielőtt berobbant a köztudatba, pedig érdemes néhány pillantást vetni ritkán látott fotóira, ugyanis fiatalon kifejezetten sármos volt. Galériánkban megmutatjuk:

Noha Louis de Funès már egész korán elhatározta, hogy a művészvilágban próbál szerencsét, álmait csak hosszú évekkel később sikerült valóra váltania. Pályája igencsak nehezen indult be, egyre-másra bocsátották el állásából, míg végül bárzongorista lett. Kiváló zenei hallását később is kamatoztatta, például Az ügyefogyott, a Főnök inkognitóban, valamint a Lányok pórázon című filmekben.
Kattints a további képekért!

A színész igazán kivételes karrierre lehetett büszke, azonban sikereit nemcsak saját magának, hanem imádott feleségének is köszönhette, aki mindenben támogatta a 40 évig tartó kapcsolatuk alatt.

Leadfotó: Aime Dartus\INA via Getty Images
Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...