Sztárok

Brooke Shields lányainál rajzolni sem lehetne szebbet: A kék lagúna sztárjának gyermekei mesés vonásokat örököltek édesanyjuktól

A színésznő igazán büszke lehet két lányára, Rowan Francisre és Grier Hammondra, akik örökölték édesanyjuk minden szépségét.

Hihetetlen génekkel áldotta meg őket a sors

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, Brooke Shields a világ egyik legszerencsésebb nője: nem elég, hogy elképesztően tehetséges, mind a modellkedést, mind pedig a színészkedést illetően, de közel a 60-hoz is épp olyan káprázatos, mint amikor 15 évesen megkapta azt a szerepet, ami az egész életét megváltoztatta. Ő játszhatta ugyanis Emmeline-t A kék lagúna című filmben: ekkor szépségére az is felfigyelt, aki addig nem tette, és nagyon úgy tűnik, hogy a színésznő mesés génjeit szerencsére két lánya, Rowan és Grier is örökölték, ugyanis rajzolni sem lehetne náluk szebbet és természetesebbet. Galériánkban mutatjuk, hogy fest manapság a két lány!

Brooke korábban elárulta, hogy 22 évesen vesztette el a szüzességét Dean Cain színésszel, de végül nem ő lett számára az igazi. 1997-ben hozzáment az amerikai teniszcsillaghoz, Andre Agassihoz, ám két év múlva elváltak.
Kattints a további képekért!

A Mr. Bean karakterét megszemélyesítő Rowan Atkinsonra elsőre mindenki hóbortos úrként gondol, pedig egykor ő is volt fiatal - akkoriban pedig teljesen máshogy nézett ki, mint ahogyan most él a fejünkben.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.