Sztárok

Láttad már Mr. Beant ezeken a régi fotókon? Így nézett ki a legendás karaktert alakító színész, Rowan Atkinson, mielőtt híres lett

A Mr. Bean karakterét megszemélyesítő Rowan Atkinsonra elsőre mindenki hóbortos úrként gondol, pedig egykor ő is volt fiatal - akkoriban pedig teljesen máshogy nézett ki, mint ahogyan most él a fejünkben.

Akkor és most

Rowan Atkinson számára a nemzetközi sikert az esetlen és örökké kíváncsi Mr. Bean karaktere hozta el, akit 1995-ig játszott az azonos című televíziós szériában – a közönség pedig annyira imádta a mókás úr történeteit, hogy 1997-ben mozifilmben, 2002-től kezdve pedig rajzfilmsorozatban is viszontláthatták. A 68 éves brit színészt minden idők egyik legnagyobb nevettetőjeként tartják számon, s bár generációk nőttek fel rajta, sokan talán nem is tudják, mennyire máshogy nézett ki fiatalon; galériánkban megmutatjuk, hogyan festett az imádott komikus évtizedekkel ezelőtt!

A legtöbben talán nem is tudják, hogy Rowan Atkinson eleinte nem színésznek, hanem elektromérnöknek tanult. Tanulmányait a Newcastle Universityn kezdte, majd a mesterdiplomájához 1974-től az oxfordi The Queen’s College-be járt.
Kattints a további képekért!

Rowan Atkinson, azaz Mr. Bean három gyermek édesapja: idősebbik lánya, Lily mostanra felnőtt nővé érett, kettejük kapcsolata azonban az utóbbi években nagyon megromlott.

Leadfotó: Lisa Maree Williams/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Nyakunkon van a nyár, és egyre többen kezdik el összerakni fejben, hová szeretnének elutazni. Fontos azonban tudni, hogy mi a különbség az utazási irodák, valamint az utazási tanácsadók között.
Egészség
A cigaretta rengeteg országban nagy problémát jelent, de a britek akarják meglépni a legdrasztikusabb törvényt ezzel kapcsolatban. A képviselők persze úgy oldották meg, hogy ők nyugodtan...
Sztárok
Árpa Attilára ismét rátalált a szerelem, valamint a boldogság. Ráadásul az is lelepleződött, hogy egy korábbi barátnőjével békült ki.