Sztárok

Ez a két parfüm volt Marilyn Monroe kedvence: a színésznő igencsak drága, mégis nőies és elegáns illatokért rajongott

Az ikonikus szexszimbólum egy általa ikonikussá vált parfümért rajongott egész életében, ami nem is meglepő, hiszen egy elképesztő aromájú, szexi illatról van szó, ami remekül passzolt Monroe személyiségéhez.

A két örök kedvenc

Marilyn Monroe-t valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen a mai napig a popkultúra egyik legismertebb és legmeghatározóbb egyénisége, aki az 1950-es években nem csupán az egyik legnépszerűbb színésznő volt, hanem egy valódi szexszimbólum, aki „buta szöszi” filmszerepeivel szerzett magának óriási hírnevet. Tehetsége és szépsége tehát vitathatatlan, de az is kétségtelen, hogy hatalmas hatással volt a divat alakulására: nők milliói lesik trükkjeit a mai napig, és próbálják lemásolni egyedi stílusát. A vörös rúzs és szőke haj kombinációjáról szinte mindenki ő ugrik be, de általa lett a világ ma már legikonikusabbnak számító parfümje is híres: Monroe szerette a nőies, szexi és elegáns illatokat, galériánkban pedig el is áruljuk, mi volt a két kedvence.

Bár a legtöbb ember szereti élete során váltogatni a parfümöket, vannak azonban olyanok is, akik ragaszkodnak egy bizonyos illathoz – Marilyn Monroe egy volt azok közül, aki szinte mindig ugyanazt a parfümöt használta, ami idővel a védjegyévé vált.
Kattints a további képekért!

Vilmos neje állítólag nem hajlandó más parfümöt viselni a kedvencén kívül, amiért már hosszú évek óta rajong.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.