Britney Spears már nagyon készül az esküvőjére, menyasszonyi ruhás képet posztolt

Az énekesnő esküvői ruháját régi jó barátja, Donatella Versace tervezi majd.

Hamarosan megszólalnak az esküvői harangok

Szeptemberben kérte meg a tizenhárom évig tartó gyámság alól frissen szabadult Britney Spears kezét jóképű, fiatal fitnesz-edző szerelme, Sam Asghari. A 39 éves énekesnő immár harmadik alkalommal vonul majd az oltár elé: első férje gyermekkori játszópajtása, Jason Allen Alexander volt, akivel egy átmúlatott éjszaka döntöttek a frigy megkötése mellett, ami mindössze 55 óráig tartott. Másodszorra két fia apjához, Kevin Federline-hoz ment feleségül, de mint ismeretes, ez a kapcsolat sem tartott örökké. Britney Instagram-bejegyzése alapján azonban már nem lehet messze a harmadik lakodalom időpontja sem, az egykori tiniszenzáció ugyanis egy olyan posztot tett közzé, amelyben több kép és egy videó is látható, amelyen egy halványrózsaszínű elegáns estélyi ruhában látható.

Lapozd fel a galériánkat!

Britney és szerelme szeptemberben jelentették be, hogy összeházasodnak, az énekesnő pedig jelképesen úgy mutatta meg a gyűrűjét a nagyvilágnak, hogy közben be is mutatott mindenkinek.
Kattints a további képekért!

A People magazin éves választásán idén a Marvel egyik sztárja lett a kiválasztott, de elsőre talán meglepőnek tűnhet, hogy pont rá esett a döntés a sok szexi szuperhős közül.

Leadfotó: 123rf

Oldalak