Végre férjhez mehet és gyereket is szülhet Britney Spears – már nem akar apja uralkodni felette

Britney Spears küzdelme a bíróság által elrendelt gyámoság megszüntetéséért váratlan fordulatot vett kedden, amikor apja és gyámja, Jamie Spears petíciót nyújtott be a megállapodás megszüntetésére. 13 év után ismét az énekesnő dönthet majd az életéről.

Britney Spears apja úgy látja, lánya képes gondoskodni magáról

A kedden benyújtott bírósági beadványban az idősebb Spears nyáron két külön bírósági tárgyaláson idézte lánya könyörgését, aki a 13 éves gyámság megszüntetését kérte.

„A gyámság létrehozásának okai már nem léteznek." - áll a kérvényben.

A 39 éves Britney Spears elmondta a Bíróságnak, hogy vissza kívánja kapni az életét a gyámság biztonsági korlátai nélkül. Szeretne döntéseket hozni saját orvosi ellátásáról, és eldönteni, mikor, hol és milyen gyakran kap terápiát. Kezelné a karrierje során szerzett pénzét, és felügyelet nélkül költeni azt. Azt akarja, hogy férjhez mehessen és gyermeket szülhessen, ha úgy dönt. Úgy szeretné élni az életét, ahogy nem korlátozza a gyámság vagy a bíróság. - olvasható a CNN oldalán, amely a benyújtott petícióból idéz

„Ahogy Mr. Spears újra és újra elmondta, ő csak azt akarja, ami a legjobb a lányának. Ha Spears meg akarja szüntetni gyámságot, mert, úgy véli, hogy ő képes kezelni saját életét, Mr. Spears úgy véli, hogy ezt meg kell kapnia esély. ” - áll a bejelentésben.

„Ez a bejelentés újabb jogi győzelmet jelent Britney Spears számára - hatalmasat -, valamint igazolást Ms. Spears számára." - mondta Mathew Rosengart, Britney Spears ügyvédje a CNN -nek adott nyilatkozatában.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2