Sztárok

Hatalmas fordulat Brad Pitt és 29 évvel fiatalabb barátnője kapcsolatában: merészet lépett a hollywoodi filmcsillag

Pitt és Ines de Ramon egy évvel ezelőtt találtak egymásra, de az elmúlt időszakban egyetlenegyszer sem vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt.

Hosszú ideig agglegényéletet élt

Brad Pitt hosszú ideig Hollywood legnépszerűbb agglegényének számított: az Oscar-díjjal kitüntetett filmcsillag 7 évvel ezelőtt vált el feleségétől, a jelenleg Magyarországon forgató Angelina Jolie-tól, de a procedúra egyáltalán nem ment zökkenőmentesen (sőt, a két színészlegenda a mai napig ádáz csatát vív a bíróságon). Persze azóta sok nővel hírbe hozták a hollywoodi színészt, ám végül egyik pletyka sem bizonyult megalapozottnak. Aztán mégis beköszöntött Pitt életébe a szerelem, méghozzá a jelenleg 29 éves influenszer, Ines de Ramon személyében. A Hetedik és a Becstelen Brigantyk főszereplője egy évvel ezelőtt kezdett el gyengéd érzelmeket táplálni a fiatal, egzotikus szépség iránt, és bár azóta rengeteg alkalommal lencsevégre kapták a párost, egyetlenegyszer sme vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt - egészen máig.

Úgy hírlik, Pitt most már mindenkinek a barátnőjeként mutatja be Ines de Ramónt - szellőztette meg a People.
Kattints a további képekért!

Angelina Jolie annak idején mindent bevetett, hogy magába bolondítsa színészkollégáját, Brad Pittet, aki végül miatta hagyta el a feleségét, Jennifer Anistont.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...