„Nem szokásom pizsamában aludni 30 fokban” – Meztelenül ünnepli a szülinapját Bódi Sylvi

Bódi Sylvi meztelenül ünnepelte a 35. születésnapját és milyen jól tette! A rajongók odáig voltak a modell bevállalós fotójáért, amit most te is megnézhetsz!

Bódi Sylvi ma lett 35 éves

A fekete szépség, Bódi Sylvi ma ünnepli a 35. születésnapját, legjobb barátnője pedig már korán reggel hatalmas meglepetésben részesítette. A jelenleg Balin szörföző-vakáciozó sztár mindeközben nem igazán viselt semmit, hiszen a 30 fokos melegben bármilyen hálóruha sok lett volna. Ennek ellenére fotó is készült Sylviről, akit barátnője szalaggal és koronával választott meg a legszebb szülinapos lánynak, ezzel a címmel pedig tökéletesen egyet is értünk.

"Fogalmam sem volt, hogy miben settenkedik, csak gyanús zajokat hallottam. Valami zörgött és hallottam, hogy drága barátném nagyon küzd valamivel... Valamit meg akart gyújtani, de még ömaga sem volt biztos benne, hogy hogyan... Figyelmeztetett, hogy az is benne van a pakliban, hogy felrobbantja a bungalót... Kis híjján meg is tette... Mondanom sem kell, visítottam a nevetéstöl!" - írta Sylvi a posztban.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: facebbok.com/bodisylvi

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!