Béres Alexandra: Nincsenek csodaedzők, a sport szeretete belülről jön

A fitneszedző a FitBalance-on mesélt arról, hogyan lehet megszerettetni az emberekkel a rendszeres sportolást.

A nők példaképe

A fitneszedző Béres Alexandra a FitBalance egyik állandó edzője, és nem telik el év anélkül, hogy ne lépne fel a rendezvényen. Az eseményen ismét óriási tömegeket mozgatott meg, ami nem meglepő, hiszen karrierje kezdete óta imádják őt a fogyni és sportolni vágyó emberek, akik rendszeresen vesznek részt edzésein. A kétgyermekes anyuka az egészséges életmód egyik legismertebb képviselője Magyarországon, aki tökéletes alakjával és egészséget sugárzó külsejével a nők példaképévé vált. A tréner megdolgozott azért, hogy így nézzen ki: már hatéves korától sportolt versenyszerűen, a fitnesz előtt pedig ritmikus sportgimnasztika versenyző volt, így több stílusban is kipróbálta magát. A FitBalance rendezvény így igen közel áll hozzá, ezért arról kérdeztük Alexandrát, mit is jelent számára pontosan ez az esemény.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.