Sztárok

Béres Alexandra: Nincsenek csodaedzők, a sport szeretete belülről jön

A fitneszedző a FitBalance-on mesélt arról, hogyan lehet megszerettetni az emberekkel a rendszeres sportolást.

A nők példaképe

A fitneszedző Béres Alexandra a FitBalance egyik állandó edzője, és nem telik el év anélkül, hogy ne lépne fel a rendezvényen. Az eseményen ismét óriási tömegeket mozgatott meg, ami nem meglepő, hiszen karrierje kezdete óta imádják őt a fogyni és sportolni vágyó emberek, akik rendszeresen vesznek részt edzésein. A kétgyermekes anyuka az egészséges életmód egyik legismertebb képviselője Magyarországon, aki tökéletes alakjával és egészséget sugárzó külsejével a nők példaképévé vált. A tréner megdolgozott azért, hogy így nézzen ki: már hatéves korától sportolt versenyszerűen, a fitnesz előtt pedig ritmikus sportgimnasztika versenyző volt, így több stílusban is kipróbálta magát. A FitBalance rendezvény így igen közel áll hozzá, ezért arról kérdeztük Alexandrát, mit is jelent számára pontosan ez az esemény.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.