Sztárok

Még mindig nem térhet vissza a színpadra: ismét kórházba került a 76 éves Benedek Miklós

December közepe óta nem lépett színpadra a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, és noha márciusra tervezte a visszatérését, az élet sajnos közbeszólt.

Nem múló egészségügyi problémák gyötrik a legendás színművészt

December 11. óta nem lépett színpadra a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész, a 76 esztendős Benedek Miklós. Noha korábban arról szóltak a hírek, hogy már februárban munkába állhat, sajnos betegsége meggátolta a visszatérését. "Nemrég volt egy nagyobb szív- és tüdővizsgálatom, egy hét múlva kell visszamennem kontrollra. Az egyik nap jó, a másik rossz, ez már csak így van ebben a korban. A vízhajtó szedése eléggé megvisel, tizenöt kilogramm ment le rólam, ez szinte mind víz volt, és most nagyon vigyáznom kell, nehogy visszajöjjön, mert az az orvosaim szerint veszélyes lehet. Kímélni kell hát magam, úgyhogy itthon tevékenykedek most leginkább" - nyilatkozta március első felében a legendás színművész, aki a héten sajnos ismét kórházba került - számolt be róla a Ripost.

A színész kedden volt kontrollon, s az orvosai akkor úgy döntöttek, további megfigyelések céljából bent kell maradnia. Benedek Miklós egy éven át játszotta a Hárman a padon című darabot Egri Márta és Gálvölgyi János partnereként. A produkciót az online premiert követően - a nagy sikerre való tekintettel - élő közönség előtt is bemutatták.

A színművész korábban idősebbik fia, Benedek Tibor vízilabdázó halála, valamint a koronavírus-járvány miatt elgondolkodott rajta, hogy végleg felhagy a mesterségével, ám aztán mégis visszatért a világot jelentő deszkákra.

Az élet egyik legnagyobb ajándékának a humort tartja Pásztor Erzsi, aki még betegágyán is igyekezett megőrizni a rá jellemző derűt.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.