Sztárok

Vitray Tamás a plusz kilókkal küzdő Peller Mariann-nak: "Ha lehet, ne hízzon tovább"

A 39 éves televíziós már fiatalon is a plusz kilókkal küzdött.

Vitray Tamástól "kapott lendületet" a műsorvezető

Peller Mariann nem szégyelli bevallani: már fiatalkorában is gyakran gyűlt meg a baja a testére szinte észrevétlenül felszaladó plusz kilókkal. A jeles televíziós mindkét várandóssága után komoly súlyfelesleggel küzdött, sőt már húszas éveiben, egyetemi tanulmányai alatt is félt ráállni a mérlegre.

„Az első szülésem előtt két héttel 98 kg-ot mutatott alattam a mérleg. Nem mertem többet ráállni… Kemény munkával mindkét terhesség után két kilóval lettem kevesebb az induló súlyomnál. Igen, nekem azt a pluszfeladatot szánta a sors, hogy megküzdjek a kilók kordában tartásával. A húszas éveimben, az egyetemen már 83 voltam, aztán Vitray tanár úr szólt, hogy ’ha lehet, ne hízzon tovább.’ Ettől lendületet kaptam, és ledobtam nyolc kilót, mire ő meg is dicsért” - idézte Peller korábbi vallomását a Story.hu.

Sokan aggódnak Kelemen Annáért, aki az utóbbi időben drasztikus fogyáson ment keresztül, még úgy is, hogy soha nem volt még csak telt sem, nemhogy túlsúlyos.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.