Sztárok

Fotón Demcsák Zsuzsa, akit újra eltalált Ámor nyila: A műsorvezető ragyog a boldogságtól

Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.

Ragyog a boldogságtól

Úgy fest, Demcsák Zsuzsa végleg le tudta zárni házasságát és kapcsolatát Krishan Dangwallal, indiai származású férjével. Nem kellett sokat várnia, hogy újra eltalálja Ámor nyila. De vajon ki lehet a titokzatos férfi, aki elrabolta a műsorvezető szívét?

A TV2 sztárja 2022 októberben jelentette be, hogy elválik férjével, akivel 2019-ben, az Ázsia Expressz forgatásán habarodtak egymásba. Indiai férje, Krishan hátrahagyta korábbi életét és Magyarországra költözött szerelme miatt, azonban sosem érezte magát igazán komfortosan itt, a honvágy mindig jelen volt, éppen emiatt tavaly nyáron visszament Indiába. Eközben a műsorvezetőnek rengeten munkája volt, a Money or Love forgatása miatt hónapokat Dominikán töltött, és ezt a sok megpróbáltatást már nem bírta el házasságuk.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.