Sztárok

Erotikus képeit árulja Wimbledon egykori teniszsztárja, potom pénzért lehet hozzájutni pikáns fotóihoz

Hatszor indult Wimbledonban, egyszer a harmadik körig menetelt, de most a 37 éves egykori teniszező egy ideje új karriert épít. Nem akármilyet.

Tenisz

Egykor a 39. helyen állt a világranglistán, pályafutása során 1 022 094 dollárt, mai árfolyamon 389 millió forint pénzdíjat keresett, és olyan játékosokkal mérhette össze a tudását a teniszpályán, mint Serena Williams és Maria Sharapova. Az egykori teniszcsillag már 2008-ban a jelét adta annak, hogy egy kicsit sem konzervatív, ugyanis második teniszezőként levetkőzött a nyuszis magazinnak is - írja a TWN.hu. Úgy tűnik, a visszavonulása után sem tért le a már járt útról - a pikáns képeivel keresi a kenyerét.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.
Fashion&Beauty
A forró hónapok megérkezésével nemcsak a ruhatárunk frissül fel könnyed, szellős darabokkal, hanem a sminkünk is új, élénkebb és frissebb irányt vesz.
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...